Zo werkt het

Elke inkoopactie worden tussen de 7.000 en 10.000 bedrijven aangeschreven. Hiermee wordt lokaal een zeer grote vraag gegenereerd naar duurzame maatregelen, in dit geval zonnepanelen. Hierdoor kan het werk scherp worden ingekocht tegen hoge kwaliteitseisen. Elke inkoopactie nemen gemiddeld 150 bedrijven maatregelen af.

Het stappenplan vanaf nu:

  1. U schrijft uw bedrijf vrijblijvend in
  2. Wij nemen direct uw gegevens door. Mochten wij vragen hebben over de door u ingevulde gegevens dan nemen wij telefonisch contact op.
  3. Heeft u interesse getoond in zonnepanelen? Dan controleren wij de geschiktheid van uw bedrijf allereerst op afstand met geavanceerde software. Als uw bedrijf geschikt is voor het opwekken van zonne-energie dan ontvangt u een e-mail waarmee de aanmelding bevestigd wordt. Dit is geheel kosteloos. Vervolgens ontvangt u een offerte van de geselecteerde zonnepanelen leverancier in uw gemeente.
  4. De zonnepanelen leverancier is geslecteerd uit meerdere gekwalificeerde bedrijven die geboden hebben op het werk. Wij selecteren de partijen met de scherpste prijs én de beste klanttevredenheid. U ontvangt een vrijblijvende offerte van de winnende partij.
  5. U besluit zelf of u akkoord bent waarna de klus binnen 9 weken wordt uitgevoerd.
  6. Steekproefsgewijs worden de uitgevoerde werkzaamheden gecontroleerd door een onafhankelijke instantie.

Wij houden u tijdens het traject op de hoogte van de voortgang. Heeft u tussentijds vragen? Dan kunt u altijd bellen of e-mailen: 023-5836936 of info@meerwinstuitjebedrijf.nl