Zonnepanelen

Steeds meer Nederlandse particulieren en bedrijfsdaken zijn voorzien van zonnepanelen. In 2017 zijn er in heel Nederland zo’n 3 miljoen zonnepanelen geplaatst, met een piekvermogen van 853 MW; een record! De reden hiervoor is dat ze steeds voordeliger worden en daarnaast gebruik maken van een onuitputtelijke (energie)bron: de zon. Hierdoor zijn zij een stuk milieubewuster dan de fossiele brandstoffen. Daarnaast zijn er voor grootzakelijke aansluitingen (een elektrische aansluiting > 3x80A) mogelijkheden voor deelname aan het SDE+ subsidie programma van de Rijksoverheid.

Waar energieprijzen voor dergelijke “grijze” stroom de afgelopen jaren alleen maar zijn gestegen, dalen de prijzen voor zonnepanelen en wordt het rendement steeds beter.

Is mijn bedrijf geschikt?
Ieder bedrijf is anders en biedt andere mogelijkheden voor de plaatsing van zonnepanelen. U kunt zich vrijblijvend aanmelden, na aanmelding gaan wij uw situatie onderzoeken en geven wij een advies gericht op uw specifieke situatie. In overleg met u wordt bepaald wat de meest interessante oplossing is voor uw bedrijf.  Afhankelijk van de mogelijkheden zal er een offerte uitgebracht worden door de winnende zonnepanelen leverancier.

Snel en zonder overlast gemonteerd
Het aanbrengen van zonnepanelen op uw dak geeft weinig overlast en is binnen één tot enkele dagen geplaatst, afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat geplaatst wordt.

De leveranciers
Er wordt voor iedere inkoopactie een uitvoerende leverancier geselecteerd. Hierbij wordt gekeken naar zo’n 200 punten, waaronder: de aantoonbare ervaring, de solvabiliteit van de onderneming, de kwaliteit van de onderdelen, en natuurlijk de prijzen die de leverancier offreert. Uit tientallen bedrijven zal de beste leverancier geselecteerd worden. Zij zullen u een maatwerkofferte toesturen voor de plaatsing van zonnepanelen.