Over ons

Wij willen bedrijven duurzamer, voordeliger, aantrekkelijker en comfortabeler maken. En dat is het veiligst, effectiefst en efficiëntst als alle betrokken partijen goed samenwerken.

Daarom organiseren wij gezamenlijke inkoopacties waar iedereen profijt van heeft:

  • Bedrijven krijgen een scherp aanbod, passend advies, kwaliteit en een goede service.
  • Gemeenten werken zo aan een flinke en efficiënte verlaging van de CO2-emissie.
  • De uitvoerende bedrijven hebben een mooie opdracht die ze efficiënt kunnen uitvoeren.

Groot en efficiënt

We gaan voor kwaliteit, service en aantrekkelijke prijzen. Dat is mogelijk door de grootte van onze projecten en de efficiënte aanpak. Omdat we samen optrekken met gemeenten bereiken we veel bedrijven. En over de kwaliteit van de maatregelen en de uitvoering van het werk hebben we duidelijke eisen gesteld en afspraken gemaakt. Hierdoor kunnen alle partijen efficiënt te werk gaan.

Bovendien hebben bedrijven er weinig rompslomp van. Wij zorgen voor deskundig advies, wij selecteren de bedrijven en we begeleiden de veiling en selectie van het werk.

Uitgebreide ervaring

In de afgelopen jaren hebben wij een kleine 40.000 particulieren deelnemers en tientallen bedrijven voorzien van advies en kwalitatief hoogwaardige en scherpe isolatieaanbiedingen. Onze dienstverlening wordt door deze deelnemers gemiddeld beoordeeld met een 8.3. Daarnaast hebben wij in ruim 20 gemeenten al eerder gezamenlijke inkoopacties voor zonnepanelen uitgevoerd en afgerond.

Achtergrond

Deze inkoopactie is ontwikkeld door de stichting Centrum voor duurzaamheid (www.NMCX.nl) in Haarlemmermeer. Omdat NMCX zich vooral richt op de regio rondom Haarlemmermeer,  is Meer winst uit je bedrijf ervan losgekoppeld. Zo kan ook de rest van Nederland profiteren van deze succesvolle actie.

Energieke Regio Haarlemmermeer